Termolipòlisis

Definim termolipólisis: pèrdua (lisis) de greix (lipo) per mitjà o en relació amb la calor (termo).

Centre Quiropràctic a Barcelona i l´Empordá -
ervei Quiropràctic a Barcelona i l´Empordá - Termolipòlisis

Qué es la Termolipòlisis?

La termolipòlisis consisteix en l’aplicació de calor amb finalitats terapèutics.

La termolipòlisis consisteix en l’augment de temperatura corporal mitjançant l’aplicació d’infrarojos, a través de diferents tècniques i equips. D’aquesta manera s’aconsegueix eliminar els triglicèrids mitjançant la lipólisis.

La calor és un agent terapèutic natural i el seu ús es remunta als temps antics, ja que els Grecs, Romans i Egipcis l’utilitzaven amb èxit en el tractament de múltiples malalties.

Els principals efectes de la termolipòlisis són la reducció dels nòduls de la cel·lulitis, millorant així la pell i la disminució del volum corporal.

Tractament:

Aquestes tècniques de termolipólisis solen realitzar-se en sessions d'aproximadament de 40 minuts, entre 2 i 3 vegades per setmana. No solament es tracta d'un tractament molt beneficiós, sinó que a més no presenta efectes secundaris. Només és necessari ser constant en el tractament i al cap d'algunes sessions s'aconsegueixen veure notables resultats aconseguint millorar la cel·lulitis i eliminant gradual i progressivament l'adipositat.

A més dels beneficis esmentats, la termolipòlisis atorga una acció revitalitzadora, regeneradora i de relaxació, a més l’augment de la calor aporta nutrients sobre els teixits i activa la circulació sanguínia.

Sempre s’aconsegueixen millors resultats si ho acompanya amb una dieta equilibrada, el consum abundant de líquids i la realització d’exercicis físics.

PREUS

Tarifas Termolipólisis

1 SESSIÓ

90 €

 

Inclou:

BONUS 5 sessions

400 €

La sessió surt a 80 €

Inclou:

BONUS 10 sessions

700 €

La sessió surt a 70 €

Inclou: