Tractament Quiropràctic - Infants amb Tdh / Tda / Malsons

Trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH)

El Trastorn per Dèficit d’Atenció i/o Hiperactivitat (TDAH) és un trastorn del neurodesenvolupament, d’origen neurobiològic, que s’inicia en la infància, però pot continuar en l’adolescència i l’edat adulta.

Els pacients amb aquest trastorn poden tenir dificultats per mantenir l’atenció, poden ser hiperactius i inquiets, i / o poden actuar de forma impulsiva.

Els símptomes del TDAH es manifesten en diferents activitats i àrees, com el col·legi, la feina o en qualsevol altre ambient social.

Tractament Quiropràctic - Infants amb Tdh / Tda / Malsons
Tractament Quiropràctic - Infants amb Tdh / Tda / Malsons
Els símptomes:

1) Inatenció: dificultats per mantenir atenció, errades per oblits, manca d’organització i planificació, pèrdua o oblit de les coses, distracció fàcil.

2) Hiperactivitat: moviment en excés, dificultats per relaxar-se o romandre assegut, sensació de motor intern, molta xarrera.

3) Impulsivitat: respostes precipitades, dificultat per esperar, interrupcions constants. També presenten inestabilitat emocional, baixa autoestima, fracàs acadèmic, inestabilitat laboral i familiar.

Els símptomes del TDAH es manifesten en diferents activitats i àrees, com el col·legi, la feina o en qualsevol altre ambient social.

Inatenció:
Símptomes del TDAH
Inatenció
Hiperactivitat
Símptomes del TDAH
Hiperactivitat
Impulsivitat
Símptomes del TDAH
Impulsivitat
Quiropráctica para TDAH
L'efectivitat dels tractaments quiropràctics com una teràpia viable per al TDAH està contrastada.
previous arrow
next arrow

S’identificarà com un trastorn quan aquests símptomes o els comportaments que es derivin s’observin amb molta major freqüència i intensitat que en els nens/adolescents d’igual edat i interfereixin en la vida quotidiana presents en dos o més contextos: a casa, l’escola o el seu entorn en general

Centre Quiropràctic a Barcelona i l´Empordá -

L’experiència quiropràctica per a nens consisteix a controlar la seva columna vertebral per a detectar alineacions errònies que afecten en el funcionament del sistema nerviós i, per tant, afecten la funció general del cos.

Els ossos de la columna vertebral, les vèrtebres, alberguen i protegeixen la medul·la espinal. La medul·la espinal és una extensió del cervell i porta informació del cervell a les parts del cos i de tornada al cervell novament. Les subluxacions interfereixen amb la capacitat dels nervis de transmetre aquesta informació vital.

El sistema nerviós controla i coordina la funció de tots els sistemes en el cos: sistema circulatori, respiratori, digestiu, hormonal, eliminativo i immune. Qualsevol aspecte de la salut pot veure’s afectat per la interferència nerviosa. L’ajust quiropràctic restaura la funció del sistema nerviós, la qual cosa permet al cos la capacitat d’expressar un major estat de salut i benestar.

Tractament Quiropràctic

Malsons

Tractament Quiropràctic - Malsons Infants amb Tdh / Tda -
Tractament Quiropràctic - Malsons Infants amb Tdh / Tda -

L’estrès sobre «ser sempre el millor de la seva classe», de les classes extraescolars a les quals se’ls apunta sense parar perquè tinguin el millor lloc de treball i guanyin el millor sou. Participar ja no val, només es compta amb el guanyador, al qual el segon lloc s’ha quedat molt lluny de tenir una felicitat per l’aconseguit.

Ens oblidem que realitzar una activitat o esport es fa per a relaxar-se, desconnectar i crear habilitats, desenvolupament motor o intel·lectual però no per a competir. No per a ser menys feliç perquè no ha quedat el primer o ha estat el millor. Tot això crea una pressió en la seva conducta que moltes vegades acaba amb nens súper estressats des dels 5 anys.

Arriben a la consulta amb problemes de conducta, enfadats, poca concentració, molt irritats, males digestions, malsons durant la nit, catarros prolongats en el temps i un llarg etc.

Per què els agrada tant ajustar-se? 

Perquè amb cada ajust evaluem la seva columna vertebral i sistema nerviós. Tota aquesta tensió que el seu cos va acumulant queda a un costat i li donem espai a les seves funcions de relaxació i descans.